Een thuisaccu is een innovatieve oplossing die je in staat stelt om zelf opgewekte energie op te slaan voor later gebruik. Met een thuisaccu kun je zonne-energie die overdag wordt opgewekt, opslaan om ’s avonds te gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Dit stelt huishoudens in staat om hun energieverbruik te optimaliseren en te profiteren van lagere energiekosten.

Thuisaccu’s dragen bij aan duurzamere energiehuishouding door het verminderen van de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Bovendien bieden ze een vorm van energieonafhankelijkheid en kunnen ze dienen als back-upvoorziening tijdens stroomstoringen.

De technologie achter thuisaccu’s evolueert snel, waardoor ze efficiënter en betaalbaarder worden. Verschillende merken bieden diverse modellen aan, variërend in capaciteit en functies, zodat huiseigenaren kunnen kiezen wat het beste past bij hun energiebehoeften en budget.

Het installeren van een thuisaccu kan een waardevolle investering zijn voor huishoudens die streven naar meer energieonafhankelijkheid, kostenbesparingen en een groenere levensstijl.

Ben jij er klaar voor?

Als technicus in hart en nieren volgt SUN-TAG de ontwikkelingen rondom duurzame energie op de voet. Zo kunnen wij onze klanten advies op maat geven over diverse warmtesystemen, want elk pand en elke situatie is anders. Alles wordt voor u geregeld van A tot Z. We ’coachen’ onze klanten zo goed mogelijk, of het nu gaat om zonnecollectoren, een warmtepomp of cv. Daarbij hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding.  Voor onze klanten met mijnbouwschade hebben wij aantrekkelijke pakketten.